Мікрогрін — це молоді паростки овочевих рослин і трав.
Мініатюрна зелень вирощується в спеціально створених для цього умовах.
Паростки містять підвищену кількість поживних речовин, вітамінів, мінералів, амінокислот та ін. Пояснюється це тим, що вони знаходяться тільки на старті свого розвитку і по максимуму використовують запас поживних речовин насіння.
Вживання мікрозелені в їжу насичує нас вітамінами, дає запас енергії, сприяє очищенню організму. Учні та учениці разом з педагогами нашого закладу зробили перші посіви через тиждень вже будемо збирати перший врожай!
Так, це щось нове і цікаве але це ще і смачне і корисне!
Такий вид діяльності для дітей з ООП дуже потрібний та важливий адже він не лише розвиває їхні трудові навики, а й формує любов до природи та здорового харчування !
Немає коментарів:
Дописати коментар